#48 ‘k heb er zin in

Vanavond is het zover: de officiële presentatie van de cd ‘Tussen jou en mij.’ Een project dat vorig jaar is gelanceerd en waar pa en ik ontzettend trots op zijn. Vorig jaar werd pa 50 en ik 30 en we vonden het tijd om nu eens echt een muzikale samenwerking aan te gaan. Ik ben heel blij dat we dit programma hebben gedocumenteerd middels de cd ‘Tussen jou en mij.’ Het mooiste aan het programma vind ik zelf dat de muzikale interactie tussen pa en mij echt hoorbaar is. Hetzij letterlijk in de arrangementen die ik heb geschreven voor Voice waarbij ik soli mag zingen, hetzij tussen de regels door, waarbij we tijdens de rusten en gedurende de ademhaling voor een nieuwe regel van elkaar weten wat we gaan doen. Het is bijzonder om te ervaren dat je elkaar muzikaal echt begrijpt, ook al maken we verder totaal verschillende soorten muziek. Dankbaar, dat is wel het juiste woord. En ik heb er zin in! Tot vanavond! Opstandingskerk te Woerden Wilhelminaweg 8 Deur: 19.15 uur Start 20.00 uur

Foto: Titia Hahne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 Jos Mans