FietsJeMans

Lieve mensen, doen jullie ook mee met FietsJeMans? FietsJeWat?…

Samen met mijn vader Martin en broertje Mart hebben we een plan opgevat, geheten FietsJeMans, dus graag je aandacht.

Van hobby naar een plan

Wij houden van fietsen. Beter gezegd: wielrennen. Wielrennen rockt, want goed voor de gezondheid en tevens heerlijk om de schoonheid van de natuur te ontdekken. Al fietsend hebben we een plan opgevat. De resultaten van onze tochten worden opgeslagen middels de app/website STRAVA. Voor de leken: dit programma registreert elke kilometer, maar ook de snelheid, route, hartslag etc. Leuk voor onszelf, maar dat kan ook anders.

FietsJeMans voor onderzoek tegen alvleesklierkanker

We willen onze fietstochten gaan koppelen aan een goed doel onder de noemer FietsJeMans! Wij, van FietsJeMans (ook op Facebook), gaan fietsen voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker. Niet meer dan 5% van de mensen waarbij deze ziekte geconstateerd wordt is na 5 jaar nog in leven. Dagelijks overlijden er in Nederland 10 mensen aan alvleesklierkanker. Prof. Dr. Casper van Eijk van Erasmus MC doet al 25 jaar baanbrekend onderzoek. Via de site supportcasper.nl is zijn werk te volgen. En hieraan willen wij onze bijdrage leveren.

FietsJeMans is op zoek naar sponsors en fietsers. Mensen die dit doel (en wellicht ons ook een beetje) een warm hart toedragen. Graag willen we voor elke kilometer die we in 2018 fietsen een bedrag bij elkaar brengen voor dit geweldige doel. Fiets je ook en wil je je steentje bijdragen door ook kilometers te maken? Sluit je dan aan bij onze groep FietsJeMans op STRAVA. Per 31 december 2018 publiceren wij (en jij) de eindstand die de app/website registreert aan de sponsors en zij kunnen dan in januari het bedrag rechtstreeks overmaken naar het goede doel op rekeningnummer NL10RABO 0113 4491 35 tnv Stichting Inspire2livemusic.

Onze vraag is even eenvoudig als dringend: DOE JE MEE?

Zo ja, klik dan op DEZE LINK of stuur ons dan een berichtje via info@martinmans.nl met het bedrag wat je per kilometer in 2018 wilt sponsoren OF sluit je aan bij onze STRAVA-groep en mail/app/tweet/Facebook dit verhaal naar jouw (potentiële) sponsors. Het gaat om de afstand tussen 1 januari 2018 en 1 januari 2019. Inmiddels hebben we alle drie zo’n 2000 kilometer afgelegd. Dat is een begin. Elke cent is welkom. Elke € 0,10 is welkom. Elke 1,00 is welkom. Meer mag. Minder mag. Alle beetjes helpen.

Graag horen we van je! Het zal ons motiveren tijdens onze fietstochten!

Hartelijke groet, in gezondheid,
Mart, Martin en Jos Mans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *